Back to school ... en een nieuwe agenda!!

Joepie!!! De eerste schooldag is een feit! Het is ook al een tijd geleden dat 1 september wel degelijk op een maandag begon! Op dit moment gebeurt er in alle scholen in heel België een kennismakingsronde, een vragenronde, ... Er ontstaan nieuwe vriendschappen, groepen, kliekjes ... Er zijn zenuwen bij diegenen die een 'eerste keer' meemaken: een nieuwe school, een eerste kleuterklasje, een eerste leerjaar, een eerste middelbaar ... 

"Gaan ze me wel leuk vinden?", "Ga ik het wel kunnen?", "Wat denken die van mij?" ...
Allemaal onzekerheden die bij velen in hun hoofdje rondzwerven. Onzekerheden over zichzelf, over de richting, over ... Ja, over wat allemaal? Denken, piekeren, denken, piekeren ... het hoofdje staat gewoon niet stil. 

Dit gebeurt niet alleen bij jongeren, ook bij volwassenen! Ik heb ook mijn onzekerheden gekend (en soms heb ik die nu nog maar wel veel zeldzamer dan vroeger!). Ik stond ook op een bepaald moment in mijn leven met de vragen: "is dit het?", "Is dit wat ik werkelijk wil?", "Hoe moet het nu verder?", "Wat denken die van mij?" .... 

Als je mij nu ziet, herken je niet meer het onzekere meisje van vroeger maar zie je een zelfzekere dame staan die weet wat ze wil en waar ze naartoe gaat. En dit kun jij ook leren. Dit kan iedereen! Daarom heb ik een heel traject uitgewerkt voor vrouwen en heb ik ook de afgelopen weken gewerkt aan nieuwe activiteiten. Check dus zeker mijn agenda om te zien of er iets leuks voor jou bij is! De trajecten en de Herbronweekends zijn voor vrouwen. Op de DURFdagen en de lezingen is iedereen welkom! Dus ik zou zeggen ... spread the word!!! 

Zijn er zaken die jij bij mij wil leren qua persoonlijke ontwikkeling? Noteer zeker hieronder bij de comments waarmee ik jou van dienst kan zijn!