Elk individu bepaalt de werking van een bedrijf. Als jouw personeel zich goed voelt, gaat jouw bedrijf hier alleen maar de vruchten van plukken. Door de werkdruk komen burn-outs, depressies en ziekteverzuim veel meer voor. We hebben te weinig aandacht voor en leggen teveel druk op onze werknemers en onderschatten hiervan het gevolg.

Wat is het gevolg? Dat we extra kosten hebben omdat personeel wegvalt. 

Een coach in uw bedrijf kan samen met u door middel van eenvoudige wijzigingen werken aan een gezonde werkomgeving. 

Een coach kan iedere medewerker individueel coachen of in groepsverband en samen tot de succesfactoren komen. Mensen voelen zich beter en halen daardoor betere resultaten. 

En dus betekent dit een  beter bedrijfsresultaat.

Een coach zorgt voor het welzijn van elk individu! 

In samenwerking met Voncken Nature Sport Plus in Sprimont (Luik) organiseer ik workshops in combinatie met outdooractiviteiten
Op deze groene, idyllische plek kun je jezelf helemaal ontplooien: je ontdekt zaken van jezelf waarvan je het bestaan niet wist ...
Deze trainingen / workshops zijn zowel voor particulieren als bedrijven en kunnen zowel uit 1 dag als meerdere dagen bestaan.

  • Communicatiedag(en): in de voormiddag een workshop communicatie, in de namiddag dit allemaal in de praktijk omzetten in de steengroeve. (op maat)
  • Teambuildingsdag(en): Hoe kun je je team nog beter laten presteren? Hoe kun je ze op elkaar afstemmen? Zowel theorie als praktijk komt hier aan bod en alle ervaring kunnen ze onmiddellijk toepassen in de natuur! (op maat)
  • Coach de coach-dag: Een dag voor coaches en trainers die kennis en ervaring willen delen. Unieke samenwerkingen kunnen worden gesmeed maar vooral .... ga je als coach dieper naar de essentie, je gaat naar een hoger level! In de voormiddag komen er sprekers, na de lunch gaan de coaches coachen op het outdoorparcours ... Een verruimende ervaring!

 Voor vrijblijvende informatie mail naar info@neledeboeck.be