4 gouden tips om je goed en sterk te kleden.

Tijd voor een gastblog, dacht ik enkele weken geleden. Zoals jullie misschien al konden merken op mijn site heb ik niet stilgezeten en ben ik samenwerkingen aangegaan. Omdat het innerlijke en het uiterlijke enorm samenhangen, heb ik ook besloten pakketten aan te bieden waar je leert om jezelf stijlvol te kleden. Omdat dit niet mijn corebusiness is, heb ik La Patka gecontacteerd, 2 fantastische dames uit Gent waar ik al eerder in contact mee was om zelf een stijlanalyse te ondergaan. 

Kijk, in mijn boek schreef ik al: "Fake it until you make it". Wanneer je stijlvol en netjes gekleed bent, doet dat iets met je innerlijke: je voelt je krachtiger. Daarom, heb je eens een mindere dag? Besteed dan wat extra aandacht je uiterlijk en zie wat dit met je innerlijke doet. Geloof me: het doet wonderen! 

Ik laat nu het woord aan Patricia en Katrien want zij kunnen deze materie nog beter uitleggen. Wil je meer weten over ons gezamenlijk aanbod? Check dan hier

Wij zijn 2 madammen en vormen samen La Patka, een styling en kleuradviesbureau gelegen in het Gentse. Wij helpen mannen en vrouwen in het zoeken naar de juiste look die zelfvertrouwen en persoonlijkheid uitstraalt.

Acht jaar geleden zijn wij gestart en vele duizenden mannen en vrouwen later voelen wij nog steeds diezelfde drive: mannen en vrouwen mooi maken maakt ons gelukkig!

Vier gouden tips om je goed te kleden. Vanaf nu geen miskopen meer!

Ben je onzeker over hoe je je kleedt?
Heb je te weinig kleur in je kast?
Draag je steeds dezelfde makkelijke jeans?
Heb je geen tijd om te shoppen?
Twijfel je aan de kleuren die je draagt?
Heb je een halve dag winkels in en uit gelopen en toch niets gevonden?
Af en toe een miskoop?

Herkenbaar!

Wij zijn gestart met La Patka, wetende dat veel vrouwen en mannen worstelen met diezelfde vragen.

Uiterlijk is belangrijk. Eerste indrukken zijn voor 55% gebaseerd op uiterlijk. Wie zeker is van zijn kledij straalt zelfvertrouwen uit. En het allerbelangrijkste: wie zich goed kleedt, voelt zich ook beter!

Wij willen vrouwen en mannen helpen er steeds goed uit te zien.

Het geheim is weten wat bij je past en dragen wat je staat. Weten wat bij je past is makkelijk te ontdekken aan de hand van de toverwoorden kleur- en figuuranalyse. Het consequent toepassen heb jij zelf in de hand.

Wij geven graag onze kennis door. Met deze 4 tips willen we jou op weg zetten om te ontdekken wat bij je past, je laten delen in onze inzichten en expertise die we gedurende vele jaren met vele duizenden vrouwen en mannen opgebouwd hebben.

 1. Combineer maximum 3 kleuren
  Maar er geen kleurboek van. Stem de kleuren van je accessoires en schoenen af op deze 3 kleuren.
 2. Toon op toon verlengt je silhouet.
  Durf spelen met kleur! Maar wil je lange benen, kies dan een kous in dezelfde kleur als je broek of rok/kleedje. 
 3. Koop zeker niet te groot, ook al heb je een maatje meer. 
  Vermijd tentjurken, of teveel laagjes. Ga voor fijne materialen en kies voor een blazer met een mooie pasvorm. 
 4. Kies de juiste kleur voor een stralend effect. 
  Ben je blond of asbruin, probeer dan eens grijs of blauw. Heb je een gouden of koperen gloed in je haar, dan zijn rood en grasgroen je kleuren. 
  Ben je donker van haar en huid, dan kan je zeker zwart en wit dragen. Heb je een bruine haarkleur, dan zijn oker en oranje jouw topkleuren. 

Smaakt dit naar meer? 

Neem dan een kijkje op www.lapatka.be en laat je overtuigen! Wil je zowel werken aan je uiterlijk en innerlijk? Check dan dit aanbod!

We wensen je alle succes in het toepassen van de tips en trics. Komen er complimenten en andere positieve reacties op je nieuwste aankopen, schuif deze niet terzijde, maar geniet ervan!!

Welke tips ga jij onmiddellijk doorvoeren? Laat zeker iets weten in de comments hieronder!