Moederdagactie: win het boek of de lezing STERK!

Ik geef graag cadeautjes. Iemand gelukkig maken en doen lachen, daar word ik nu eens heel blij van. Cadeautjes horen hier dus bij. Over elk cadeau dat ik geef, is nagedacht. Ik zal dus ook niet zomaar iets geven.

Langs de andere kant krijg ik ook graag cadeautjes. Mijn hartje springt altijd op als ik iets krijg. En dat kan eender wat zijn. Ik vind bijvoorbeeld een dikke, welgemeende knuffel ook al een cadeautje. 

Het geven en het krijgen moet uiteraard in balans zijn. Heel veel mensen geven graag maar het krijgen? Daar voelen ze zich ongemakkelijk bij. Hoeveel keer hoor je niet “je moest dit niet doen” of “dit was niet nodig”?  Daarentegen: als ze iets geven voelen ze zich wel gelukkig.

Hou dit gelukkig gevoel aub ook bij de ontvangst van een cadeau. Wees blij en dankbaar voor al wat je krijgt. Jij maakt er de gever heel blij mee, net zoals jij als gever heel blij was om iemand plezier te doen.

En nu … met veel plezier… geef ik een lezing èn een boek weg. Moederdag staat voor de deur en dan mogen de (toekomstige) mama’s extra verwend worden.  Ben je geen mama? Geen probleem, ook jij mag meedoen!

Ik geloof dat elke vrouw van nature al krachtig is en dat zij het verdient om die kracht (terug) te vinden en ze te houden. Als een vrouw gelukkig is, heeft dat een positieve invloed op haar omgeving.

Met dit zinnetje in mijn hoofd heb ik mijn boek STERK! geschreven, weliswaar voor zowel mannen als vrouwen. Want ondanks de fluoroze cover van mijn boek, is mijn boek door vele mannen gekocht en gelezen. Een dikke proficiat voor hen! Want wij als vrouw denken vaak dat de mannen blaken van zelfvertrouwen. Je zou ervan schrikken hoeveel mannen een laag zelfbeeld hebben. Ik ben dus blij dat zij de moed hadden om mijn boek aan te kopen en de oefeningen uit te proberen. Ook hebben sommige mannen mijn boek gekocht voor hun vrouw. Zo kreeg ik een tijdje geleden een mail van een man die mijn boek had gekocht om zijn vrouw te helpen. Zij kampte met een heel laag zelfbeeld en had bovendien een depressie. Zijn mail straalde liefde uit en ik vond het ontroerend te weten dat hij in de winkel stond, mijn boek zag en besloot dat dit boek misschien zijn vrouw kon helpen.

Naast mijn boek heb ik dus ook een lezing STERK!  Ik ben op het idee gekomen naar aanleiding van de vele mailtjes die ik kreeg ten gevolge van mijn boek. Blijkbaar inspireerde mijn boek zoveel mensen dat ze hunkerden naar meer.  Dus geef ik gedurende anderhalf uur nog meer tools, trics en tips om sterker te worden.

Het is een onderwerp dat vele mensen boeit: zelfvertrouwen boosten / het vertrouwen in jezelf vergroten. Iedereen maakt het wel eens mee of kent iemand in zijn of haar omgeving met gebrek aan zelfvertrouwen. Wat kunnen we doen om ons zelfvertrouwen op te krikken? Hoe staan we sterker in onze schoenen? Hoe stralen we zelfvertrouwen uit zonder arrogant over te komen? Dit kom je allemaal te weten in de lezing.

Met deze wedstrijd maak ik minstens 2 personen gelukkig: iemand voor het boek, een andere winnaar voorde lezing STERK!

Wil jij dus voor jezelf en je vriendinnen een lezing winnen? Doe dan zeker mee met de wedstrijd!

1-      Like de pagina’s www.facebook.com/NeleDeBoeckcoaching en www.facebook.com/sterkboek

2-      Deel en like het artikel met de wedstrijd

3-      Meld erbij waarom jij het boek (of de lezing) wil winnen. 

OF 

Schrijf hieronder waarom jij de lezing of het boek wil winnen. 

Op Moederdag (8 mei) worden de winnaars getrokken. 

Alvast een fijne Moederdag.

Een energiek groetje,

Nele

P.S. Wil je nog een cadeau voor je moeder / vrouw / vriendin en kun je niet wachten op de bekendmaking van de winnaar? Koop dan zeker het boek STERK! Je moeder / vrouw / vriendin verdient het om terug sterker te worden ... en voor jou is die invloed zeker positief.