Een feestje voor een fantastisch boek

Jaja, ok ... ik ben bevooroordeeld. Uiteraard vind ik het een fantastisch boek: ik heb hem zelf geschreven.  De uitgever heeft er echter een plaatje van gemaakt. Zonder mij te verwittigen hebben ze mijn (en mijn dochters) lievelingskleuren gekozen om de cover te maken. Toen ik het resultaat voor de eerste keer zag was ik onmiddellijk verliefd. Het was alsof ik mijn derde kindje in handen had. 

Afgelopen vrijdag was het zover: de voorstelling voor pers en publiek. Vanaf ik mijn ogen 's ochtends opendeed, kreeg ik kriebeltjes in mijn buik omdat het DE DAG was. De dag waar ik al maanden naar uitkeek, de dag die in het roze op mijn kalender stond aangeduid!  

De hele dag was ik in de weer. Bewegwijzering ophangen, staantafels ophalen, de cava kopen, wisselgeld bij de bank halen, zaal inkleden, versnaperingen inslaan, mezelf klaarmaken (heel belangrijk), kids ophalen en klaarmaken, boeken inladen, ... 

Net op tijd was ik klaar om het volk te ontvangen. Het werd een fantastisch feestje. Enkele sfeerbeelden kun je hier ontdekken. 

Zenuwachtig kon je me niet echt noemen ... tot ... de speech. Wegens tijdsgebrek had ik niets voorbereid. Ik spreek echter zoals ik schrijf (of is het omgekeerd) en tot mijn grote vreugde kwam de speech vlot ten gehore van de aanwezigen. Na mij nam burgemeester Johan Van Durme het woord en ik moet toegeven dat we gelijkwaardig waren als spreker. 

Ik heb genoten van de eerste tot de laatste minuut. Net zoals ik geniet om nu mijn boek te promoten. Want dit is mijn nieuwste kindje ... en het mag gezien worden! 

Meer foto's van het feest vind je op mijn Facebookpagina STERK Boost je zelfvertrouwen. Deel en like zeker deze pagina! 

Wil je kans maken om een gesigneerd boek te winnen? Schrijf dan zeker in de comments hieronder (niet op Facebook) waarom jij het boek wil winnen. Een onschuldige hand trekt op maandag 15 juni de winnaar.