Back to All Events

DURFdag

  • DURF-dag Rue du Pont 31 Sprimont Belgium (map)

Ga jij de uitdaging aan of loop je liever een blokje om?

Wil jij meer zelfvertrouwen? Wil je sterker in je schoenen staan? Of wil je gewoon enkele angsten overwinnen? 

Schrijf je snel in op de DURF-dag! (Deze dag kan in combinatie gevolgd worden met het traject "Ontdek de straffe madam in jezelf" of enkel deze dag)

Een boeiende dag vol uitdagingen en prikkels! Ik beloof je … je zelfvertrouwen krijgt geen boost … maar een SUPERBOOST na deze dag! 

Soms moet je gewoon eens zwaar uit je comfortzone worden getrokken ... en daar kan ik je mee helpen op deze DURF-dag. De magie vind je nl. buiten je comfortzone! En echt, je zelfbeeld na deze dag ... magisch! Want uiteraard ga je zeggen "ik durf dat niet" maar diep in je is er een stemmetje dat zegt: "ik wil dat wel eens proberen, ik ben het beu om steeds de angsthaas te zijn". En als je dan je angsten overwint ... tataaaaaa ... een beter zelfbeeld! 

Als je zulke angsten kunt overwinnen, ga je ook je angsten overwinnen die je in het dagdagelijkse leven tegenkomt. Dat geef ik jou op een briefje!

Wat staat er op het programma? In de voormiddag een workshop rond zelfvertrouwen èn communicatie  en na de lunch een heuse uitdaging in een outdoorparcours en als laatste … Wat dat zal zijn, zul je weten als je meedoet. ;-)

Dit hele gebeuren gaat door in een steengroeve op een schilderachtige locatie in Sprimont (bij Luik)! Samen met  Voncken Nature Sport+ gaan we je daar een onvergetelijke dag bezorgen!

Investering in jezelf? Volwassenen: € 175 (incl. alle materiaal, cursusmateriaal, lunch, drank en snacks!) (Voor particulieren is dit bedrag inclusief btw, voor ondernemers exclusief btw). 

Waar? Rue du Pont 31 – B4140 Chanxhe (Sprimont)

Wanneer? Zaterdag 18 oktober van 9u tot 18u (mogelijkheid tot diner nabij de steengroeve).

Durf jij de confrontatie aan? ;-) Schrijf je dan vlug in door op de knop hieronder te klikken!


Earlier Event: October 17
Lezing: Straffe ma(dam)ma's
Later Event: October 31
Herbronweekend voor vrouwen