Back to All Events

Lezing: Straffe ma(dam)ma's

  • Het Ijzeren hekken Rooberg Oosterzele, Vlaams Gewest, 9860 Belgium (map)

"Hoe kun je als moeder je kind positief opvoeden? "

Dit is een vraag die ik regelmatig krijg bij mijn coachees. Er kwam dus niets beters op om eens een lezing te organiseren voor moeders! 

Als moeder heb ik met scha en schande maar met veel leute moeten leren om mijn dochters op te voeden tot positieve meiden. Elke dag leer ik nog bij maar elke dag leren zij ook bij! Want wat ik heb geleerd en nog steeds leer, breng ik onmiddellijk over bij mijn dochters. 

Er wordt van ons zoveel verwacht: een carrière, het huishouden, het opvoeden van de kinderen, de perfecte partner zijn (euh ... perfectie bestaat niet! Kom maar eens luisteren naar deze lezing!), het ideale sociale leven ... Ben ik iets vergeten?

We weten soms niet meer waar ons hoofd staat en toch ... blijven we straffe mama's  en straffe madammen! Wij brengen heel veel onbewust over op onze kinderen! Hoeveel keer heb jij je kind niet betrapt op jouw gedrag. Zij doen alles van je na! Zowel de goede als de slechte zaken. Wees daarom ook het juiste voorbeeld, het positieve voorbeeld! Zorg ervoor dat je kinderen groeien als positieve kinderen! Zorg ervoor dat ze jongeren worden die geen uitdagingen uit te weg gaan, die zich niet snel laten ontmoedigen en ... die weerbaar zijn tegen pesterijen! 

Wanneer? Vrijdag 17 oktober 2014

Uur? De deuren gaan open vanaf 19.15u en de lezing start stipt om 20u! Vanaf 21.30u is er tijd om bij te praten en te netwerken!

Waar? GC Het Ijzeren hekken - Rooberg - Landskouter

Prijs? € 12 (inclusief glaasje cava)


Later Event: October 18
DURFdag