Back to All Events

Herbronweekend voor vrouwen


We hebben het als vrouw allemaal wel eens, even genoeg van de drukte. We willen dan wat ME-time en ons even wat herbronnen. 

Soms vergeet je wie je bent: je werkt steeds maar, de kinderen en je man eisen je op. Een beetje rust kan je deugd doen. Even terug nadenken wie je bent, wat je wil en hoe je het wil doen. 

Het "Herbronweekend" is een vrouwenweekend: een weekend waarin vrouwen terug hun kracht vinden om verder te doen met wat ze graag doen. 

Hoe ziet nu zo'n weekend eruit? 

De gedetailleerde planning krijg je later. Weet dat er in dit weekend heel wat te beleven valt. Uiteraard zijn er workshops rond assertiviteit, communicatie, doelen bereiken en herbronnen. Daarnaast gaan we ook uitdagingen aan. We zitten immers bij de steengroeve van Voncken Nature Sport Plus in Sprimont en daar gaan we letterlijk uit onze comfortzone gaan. Ik hoor je al denken: "ik heb hoogtevrees", of "ik durf dat niet". Jij kunt meer dan je denkt! En dat ga ik je bewijzen. Daarom ga ik je ook persoonlijk coachen om het parcours af te maken, samen met een gediplomeerde instructeur. Weet dat ze met het meest veilige materiaal werken dus er kan je niets gebeuren. Wedden dat je achteraf je als herboren voelt? En vol energie? En dat je nog meer gaat durven? 

De laatste avond doen we aan outdoorcooking. We maken zelf ons stoofpotje klaar en bereiden het in een Dutch Oven lekker buiten aan ons huisje. Samen genieten en napraten. Wat moeten we nog meer hebben. 

Waar verblijven we?

Bij de steengroeve is een in Feng Shui-stijl verbouwde woning met het nodige comfort. Elke kamer heeft een eigen badkamer. 

Wanneer?

We beginnen vrijdag om 16u en eindigen zondag om 15u. Zo hebben we toch nog tijd om de laatste uren van het weekend met onze kinderen door te brengen. 

Kostprijs?

€ 299 incl. btw, maaltijden, snacks, drank, overnachting, verzekering, workshops, veiligheidsmateriaal, gebruik van de steengroeve

Omdat dit weekend voor het eerst met dit concept georganiseerd wordt, hebben we de prijs lager gehouden. De bedoeling is ook dat het concept dan wordt geëvalueerd. IMG_5842.JPG