Back to All Events

Lezing: "Nee, ik ben niet perfect!"

  • Rooberg Landskouter Belgium (map)

Heel lang dacht ik dat ik perfect moest zijn ... en daar deed ik alles aan. Dit was uiteraard te wijten aan mijn gebrek aan zelfvertrouwen. Enkele jaren geleden was ik dit zo beu (Burn-out als gevolg!) en heb ik besloten om het roer om te gooien: ik volgde lezingen, cursussen, workshops en seminars om aan mijn zelfvertrouwen te werken. Bovendien schoolde ik me om tot Life coach, zelfvertrouwen- en systeemcoach. 

Vandaag help ik vrouwen die hetzelfde doorworstelen. Als iedereen terug in zichzelf kan geloven èn weet dat perfectionisme niet bestaat ... dan ziet de wereld er veel makkelijker en beter uit. 

In deze lezing van anderhalf uur leg ik je haarfijn uit hoe je perfectionisme kunt tegengaan, hoe je je zelfbeeld terug een hele boost kunt geven en dus sterker in je schoenen kunt staan.  

Daarna is er tijd genoeg om bij te praten en te netwerken. 

Wanneer? zaterdag 13 december 2014 van 19.30u tot 21.30u (Opgelet: lezing start om 20u stipt!)
Waar? GC Ijzeren Hekken, Rooberg te Landskouter
Prijs? 12 EUR (incl. een glaasje cava)


Zo herkenbaar, zo inspirerend
— Tonia uit Meerbeke
Nog eens heel erg bedankt voor de boeiende, confronterende en geweldige lezing van gisteren. Wij hebben nog goed nagepraat in de auto! En nu begint het: werken aan die klik, ik heb enorm veel respect voor jou ... Bedankt Nele!
— Katleen uit Opwijk