Back to All Events

Vergroot je zelfvertrouwen (+18 jaar):


  • Ijzeren Hekken Landskouter (map)

Ben je het ook beu dat je over je laat lopen? Dat anderen meer kunnen bereiken dan jij omdat zij meer zelfvertrouwen hebben? Dat je voortdurend rood wordt als anderen je toespreken? Dat je geen "neen" durft te zeggen uit schrik dat ze jou niet meer graag hebben? Dat die promotie aan jou voorbij gaat omdat je gebrek aan zelfvertrouwen ervoor gezorgd heeft dat je het niet durfde te vragen? Dat ... 

Weet je, ik kan alinea's volschrijven ... Maar ik denk wel dat je weet wat ik bedoel. Weinig of geen zelfvertrouwen hebben is allesbehalve aangenaam. Ik kan het weten, ooit stond ik daar ook. Maar ik ben ervoor gegaan, ik heb de nodige cursussen gevolgd en de nodige stappen ondernomen en zie nu ... En dat wil ik jou leren! Als coach èn trainer kan ik je dat ook leren! 

In deze 4-delige training leer je je goede punten ontdekken, "neen" te zeggen, je zelfvertrouwen een enorme boost te geven en ... je gaat je achteraf veel sterker voelen. Geloof me vrij ... je hebt niets te verliezen ... alleen te winnen! 

Waar wacht je nog op? Zet de eerste stap naar meer zelfvertrouwen door op de inschrijvingsknop onderaan te klikken!

Data: 4, 11, 18 en 25 februari van 19u30 tot 21u30.

Investering in jezelf: 84€